Наставен кадар - Пензиониран кадар

Професори во пензија
+389 (0)2 3099 227
metodija.mirchevski@mf.edu.mk
Професори во пензија
+389 (0)2 3099 236
ivan.mickoski@mf.edu.mk
Професори во пензија
+389 (0)2 3099 223
aleksandar.mojsovski@mf.edu.mk
Професори во пензија
+389 (0)2 3099 228
aleksandar.noshpal@mf.edu.mk
Професори во пензија
+389 (0)2 3099 224
ilija@ereb1.mf.ukim.edu.mk
Професори во пензија
+389 (0)2 3099 215
ljubica.petrushevska@mf.edu.mk
Професори во пензија
+389 (0)2 3099 232
predrag.popovski@mf.edu.mk
Професори во пензија
389 (0)2 3099 223
m.serafimov@ukim.edu.mk
Професори во пензија
+389 (0)2 3099 295
ljubica.stefanova@mf.edu.mk
Професори во пензија
+389 (0)2 3099 255
stojancho.stojmanovski@mf.edu.mk
Професори во пензија
+389 (0)2 3099 241
ljubica.todorovska-azhievska@mf.edu.mk
Професори во пензија
тел
@

Pages

Наши проекти

Контактирајте не

Универзитет „Св. Кирил и Методиј“

Машински факултет - Скопје
Руѓер Бошковиќ бр.18
1000 Скопје, Република Северна Македонија
Тел: + 389 2 3099-200
Факс: + 389 2 3099-298
Е-пошта: contact@mf.edu.mk

Follow us

Follow us on:

Брзи линкови

Галерија

Galerija       

       

Back to Top