betebet 551 Обложување Сајт Промоција. Сајтот, кој започна своите услуги во 2014 година, tipobet привлекува внимание со своите едноставни и стилски дизајн.http://ngsbahis20.com/ ngsbahis
Можете да дознаете повеќе за најновите влез адреса на Tippet обложување сајт и сите информации за tipobet yeni giriş обложување на компанијата. - - evden eve nakliyat eşya depolama agarioagario unblockedagario - kız numaralarıcanlı bahisanal sex hikayeleri canlı casino viagraseksi kız numaralarıcasino siteleri

ДА ВИНЧИ студентски магазин

Да Винчи е магазин на студентите при Машински факултет.
Магазинот постои веќе 15 години и преку неговите страници студентите го пренесуваа пулсот на студентскиот живот
пишувајќи текстови на најразлични теми (студентски проблеми, наука, техника, култура, спорт, забава и хумор).

Наскоро ќе се формира нова редакција и од септември очекуваме нови броеви на нашиот Да Винчи...

Наши проекти

Контактирајте не

Универзитет „Св. Кирил и Методиј“

Машински факултет - Скопје
Руѓер Бошковиќ бр.18
1000 Скопје, Република Северна Македонија
Тел: + 389 2 3099-200
Факс: + 389 2 3099-298
Е-пошта: contact@mf.ukim.edu.mk

Follow us on:

Брзи линкови

Галерија

Galerija       

       

Back to Top