Наставен кадар - Редовни професори

Редовeн професор
+389 (0)2 3099 239
kocho.angjushev@mf.edu.mk
Редовeн професор
+389 (0)2 3099 231
darko.babunski@mf.edu.mk
Редовeн професор
+389 (0)2 3099 285
zoran.bogatinoski@mf.edu.mk
Редовeн професор
+389 (0)2 3099 259
gligorche.vrtanoski@mf.edu.mk
Редовeн професор
+389 (0)2 3099 437
viktor.gavriloski@mf.edu.mk
Редовeн професор
+389 (0)2 3099 284
marjan.gavriloski@mf.edu.mk
Редовeн професор
+389 (0)2 3099 249
valentina.gecevska@mf.edu.mk
Редовeн професор
+389 (0)2 3099 464
igor.gjurkov@mf.edu.mk
Редовeн професор
+389 (0)2 3099 273
darko.danev@mf.edu.mk
Редовeн професор
+389 (0)2 3099 217
dame.dimitrovski@mf.edu.mk
Редовeн професор
+389 (0)2 3099 229
emil.zaev@mf.edu.mk
Редовeн професор
+389 (0)2 3099 256, 3099 492
tatjana.kandikjan@mf.edu.mk

Pages

Наши проекти

Контактирајте не

Универзитет „Св. Кирил и Методиј“

Машински факултет - Скопје
Руѓер Бошковиќ бр.18
1000 Скопје, Република Северна Македонија
Тел: + 389 2 3099-200
Факс: + 389 2 3099-298
Е-пошта: contact@mf.edu.mk

Follow us

Follow us on:

Брзи линкови

Галерија

Galerija       

       

Back to Top