betebet 551 Обложување Сајт Промоција. Сајтот, кој започна своите услуги во 2014 година, tipobet привлекува внимание со своите едноставни и стилски дизајн.http://ngsbahis20.com/ ngsbahis
Можете да дознаете повеќе за најновите влез адреса на Tippet обложување сајт и сите информации за tipobet yeni giriş обложување на компанијата. - - evden eve nakliyat eşya depolama agarioagario unblockedagario - kız numaralarıcanlı bahisanal sex hikayeleri canlı casino viagraseksi kız numaralarıcasino siteleri

СТУДЕНТСКА СЛУЖБА

Просториите на Службата за студентски прашања на МФС се наоѓаат на вториот кат во главната зграда на Факултетот.

Студентската служба е достапна за студентите секој работен ден, во период од

12:00 - 14:00 часот. 

Работа со дипломци секој работен ден од 8:00 – 9:30 часот.

Контакт телефонските броеви и e-mail адресите во Службата за студентски прашања се дадени во продолжение.

 

Контакт 

E-mail: studsl@mf.edu.mk

Телефон: 02/3099-210

 

Вработени во Службата за студентски прашања:

Драгица Сандевска

Позиција: Раководител на Службата за студентски прашања

Телефон: 02/ 3099-210

 

Цвета Тренкоска

Позиција: Референт во студентска служба

Телефон: 02/ 3099-210

 

Наши проекти

Контактирајте не

Универзитет „Св. Кирил и Методиј“

Машински факултет - Скопје
Руѓер Бошковиќ бр.18
1000 Скопје, Република Северна Македонија
Тел: + 389 2 3099-200
Факс: + 389 2 3099-298
Е-пошта: contact@mf.ukim.edu.mk

Follow us on:

Брзи линкови

Галерија

Galerija       

       

Back to Top