Наставен кадар - Пензиониран кадар

Професори во пензија
+389 (0)2 3099 219
kdiss@mf.ukim.edu.mk
Професори во пензија
+389 (0)2 3099 217
mile.dimitrovski@mf.edu.mk
Професори во пензија
+389 (0)2 3099 279
lazo.dimov@mf.edu.mk
Професори во пензија
+389 (0)2 3099 269
vancho.donev@mf.edu.mk
Професори во пензија
+389 (0)2 3099 276
ljuben.dudeski@mf.edu.mk
Професори во пензија
+389 (0)2 3099 255
vladimir.dukovski@mf.edu.mk
Професори во пензија
+389 (0)2 3099 240
maitab@mf.edu.mk
Професори во пензија
+389 (0)2 3099 269
@
Професори во пензија
+389 (0)2 3099 283
@
Професори во пензија
+389 (0)2 3099 273
milan.kjosevski@mf.edu.mk
Професори во пензија
+389 (0)2 3099 234
zvonimir.kostikj@mf.edu.mk
Професори во пензија
+389 (0)2 3099 238
jovan.lazarev@mf.edu.mk

Pages

Наши проекти

Контактирајте не

Универзитет „Св. Кирил и Методиј“

Машински факултет - Скопје
Руѓер Бошковиќ бр.18
1000 Скопје, Република Северна Македонија
Тел: + 389 2 3099-200
Факс: + 389 2 3099-298
Е-пошта: contact@mf.edu.mk

Follow us

Follow us on:

Брзи линкови

Галерија

Galerija       

       

Back to Top