Наставен кадар - Пензиониран кадар

Професори во пензија
+389 (0)2 3063 374
slave.jakimovski@mf.edu.mk
Професори во пензија
+389 (0)2 3099 456
janko.janchevski@mf.edu.mk
Професори во пензија
+389 (0)2 3099 247
delcho.jovanoski@mf.edu.mk
Професори во пензија
+389 (0)2 3099 290
adziev@mf.edu.mk
Професори во пензија
+389 (0)2 3099 268
andon@mf.edu.mk
Професори во пензија
+389 (0)2 3099 219
slave.armenski@mf.edu.mk
Професори во пензија
+389 (0)2 3099 244
nakje.babamov@mf.edu.mk
Професори во пензија
+389 (0)2 3099 246
emilija.vetadzhokoska@mf.edu.mk
Професори во пензија
+389 (0)2 3099 265
@
Професори во пензија
+389 (0)2 3099 282
vladimir.georgievski@mf.edu.mk
Професори во пензија
+389 (0)2 3099 292
jovan.gochev@mf.edu.mk
Професори во пензија
+389 (0)2 3099 272
danev@ereb1.mf.ukim.edu.mk

Pages

Наши проекти

Контактирајте не

Универзитет „Св. Кирил и Методиј“

Машински факултет - Скопје
Руѓер Бошковиќ бр.18
1000 Скопје, Република Северна Македонија
Тел: + 389 2 3099-200
Факс: + 389 2 3099-298
Е-пошта: contact@mf.edu.mk

Follow us

Follow us on:

Брзи линкови

Галерија

Galerija       

       

Back to Top