betebet 551 Обложување Сајт Промоција. Сајтот, кој започна своите услуги во 2014 година, tipobet привлекува внимание со своите едноставни и стилски дизајн.http://ngsbahis20.com/ ngsbahis
Можете да дознаете повеќе за најновите влез адреса на Tippet обложување сајт и сите информации за tipobet yeni giriş обложување на компанијата. - - evden eve nakliyat eşya depolama agarioagario unblockedagario - kız numaralarıcanlı bahisanal sex hikayeleri canlı casino viagraseksi kız numaralarıcasino siteleri

Алумни

Алумни Асоцијацијата при факултетот е формирана 05.02.2009.
Во неа членуваат сите дипломирани студенти на Машинскиот факултет во Скопје.
Денес низ многу земји во светот работат нашите алумни.

Без разлика каде ќе ги однесе кариерата и животниот пат, нашите алумни се секогаш добредојдени на Машинскиот факултет.
Нашата подршка, контакт и соработка со нив е доживотна. Во тој контекст тие се вклучени во работата на факултетот преку присуство на настани, учество во работни групи и подршка на тековните студенти преку советување за нивната кариера и организирање на пракса во компаниите во кои работат.

Наши проекти

Контактирајте не

Универзитет „Св. Кирил и Методиј“

Машински факултет - Скопје
Руѓер Бошковиќ бр.18
1000 Скопје, Република Северна Македонија
Тел: + 389 2 3099-200
Факс: + 389 2 3099-298
Е-пошта: contact@mf.ukim.edu.mk

Follow us on:

Брзи линкови

Галерија

Galerija       

       

Back to Top