Наставен кадар - Асистенти

Асистент
+389 (0)2 3099
maja.anachkova@mf.edu.mk
Асистент
elena.angeleska@mf.edu.mk
Асистент
anita.vasileva@mf.edu.mk
Асистент
ema.vasileska@mf.edu.mk
Асистент
aleksandar.gerasimovski@mf.edu.mk
Асистент
anastasija.ignjatovska@mf.edu.mk
Асистент
radmila.koleva@mf.edu.mk

Pages

Наши проекти

Контактирајте не

Универзитет „Св. Кирил и Методиј“

Машински факултет - Скопје
Руѓер Бошковиќ бр.18
1000 Скопје, Република Северна Македонија
Тел: + 389 2 3099-200
Факс: + 389 2 3099-298
Е-пошта: contact@mf.edu.mk

Follow us

Follow us on:

Брзи линкови

Галерија

Galerija       

       

Back to Top