Наставен кадар - Редовни професори

Редовeн професор
+389 (0)2 3099 237
dame.korunoski@mf.edu.mk
Редовeн професор
+389 (0)2 3099 278
atanas.kochov@mf.edu.mk
Редовeн професор
+389 (0)2 3099 229
ana.lazarevska@mf.edu.mk; lazana@mt.net.mk
Редовeн професор
+389 (0)2 3099 291
aleksa.malcheski@mf.edu.mk
Редовeн професор
+389 (0)2 3099 443
zoran.markov@mf.edu.mk
Редовeн професор
+389 (0)2 3099 253
robert.minovski@mf.edu.mk
Редовeн професор
+389 (0)2 3099 436
hristijan.mickoski@mf.edu.mk
Редовeн професор
+389 (0)2 3099 223
filip.mojsovski@mf.edu.mk
Редовeн професор
+389 (0)2 3099 259
zoran.pandilov@mf.edu.mk
Редовeн професор
+389 (0)2 3099 239
zlatko.petreski@mf.edu.mk
Редовeн професор
+389 (0)2 3099 481
radmil.polenakovik@mf.edu.mk; radmilpolenakovik@yahoo.com
Редовeн професор
+ 389 (0)2 3099 280
bojan.prangoski@mf.edu.mk

Pages

Наши проекти

Контактирајте не

Универзитет „Св. Кирил и Методиј“

Машински факултет - Скопје
Руѓер Бошковиќ бр.18
1000 Скопје, Република Северна Македонија
Тел: + 389 2 3099-200
Факс: + 389 2 3099-298
Е-пошта: contact@mf.edu.mk

Follow us

Follow us on:

Брзи линкови

Галерија

Galerija       

       

Back to Top