Заев Емил

Фотографија: 
Академски ранг: 
Редовeн професор
Основни податоци
Контакт: 

Машински факултет,Карпош II б.б., П. фах 464, 1000 Скопје, Република Северна Македонија

Телефон: 
+389 (0)2 3099 229
Телефакс: 
+389 (0)2 3099 298
E-mail: 
emil.zaev@mf.edu.mk
Биографија
Биографија: 

Образование:

1994 - 1999 дипломиран машински инженер, Машински факултет - Скопје

1999 - 2006  магистер по машинство, Машински факултет - Скопје

 

Вработување:

2007 - сега помлад асистент, Машински факултет - Скопје

 

Научен интерес:

SCADA системи, Управување со енергетски системи, програмибилни логички контролери, Системи за автоматско управување

Наши проекти

Контактирајте не

Универзитет „Св. Кирил и Методиј“

Машински факултет - Скопје
Руѓер Бошковиќ бр.18
1000 Скопје, Република Северна Македонија
Тел: + 389 2 3099-200
Факс: + 389 2 3099-298
Е-пошта: contact@mf.edu.mk

Follow us

Follow us on:

Брзи линкови

Галерија

Galerija       

       

Back to Top