Кочов Атанас

Фотографија: 
Академски ранг: 
Редовeн професор
Основни податоци
Контакт: 

Машински факултет,Карпош II б.б., П. фах 464, 1000 Скопје, Република Северна Македонија

Телефон: 
+389 (0)2 3099 278
Телефакс: 
+389 (0)2 3099 298
E-mail: 
atanas.kochov@mf.edu.mk
Биографија
Биографија: 
 
БИОГРАФИЈА
 Биографски податоци 91.25 KB
   
ПРОГРАМА ЗА РАБОТА НА РЕКТОРОТ НА УНИВЕРЗИТЕТОТ „СВ. КИРИЛ И МЕТОДИЈ“ ВО СКОПЈЕ ЗА МАНДАТЕН ПЕРИОД 2023-26 ГОДИНА  
Програма 91.25 KB
   
БИБЛИОГРАФСКИ ПОДАТОЦИ
Библиографски податоци 91.25 KB
 
ЛИНКОВИ  

ТВ Телма (Утринска програма)

Макфакс

Нова Македонија

Слободен печат

Независен академски синдикат

Радио канал 77

 

 

Роден на 08.03.1966 во Скопје

 

Образование:

1985-1990 Машински факултет, Универзитет "Св. Кирил и Методиј" - Скопје

1992-1994 магистратура, Универзитет "Св. Кирил и Методиј" - Скопје, Машински факултет

1995-1996 докторски студии, Универзитет Вашингтон, Сиетл, САД

1997- докторски студии, Универзитет "Св. Кирил и Методиј", Машински факултет Скопје

 

Вработување:

1990-1991 Професор, ЕМУЦ "Никола Тесла" - Скопје

1991-1993 Стручен соработник, Машински факултет Скопје

1993-1996 Помлад асистент, Машински факултет Скопје

1996- Асистент, Машински факултет Скопје

Наши проекти

Контактирајте не

Универзитет „Св. Кирил и Методиј“

Машински факултет - Скопје
Руѓер Бошковиќ бр.18
1000 Скопје, Република Северна Македонија
Тел: + 389 2 3099-200
Факс: + 389 2 3099-298
Е-пошта: contact@mf.edu.mk

Follow us

Follow us on:

Брзи линкови

Галерија

Galerija       

       

Back to Top