Миновски Роберт

Фотографија: 
Академски ранг: 
Редовeн професор
Основни податоци
Контакт: 

Машински факултет,Карпош II б.б., П. фах 464, 1000 Скопје, Република Северна Македонија

Телефон: 
+389 (0)2 3099 253
Телефакс: 
+389 (0)2 3099 298
E-mail: 
robert.minovski@mf.edu.mk
Биографија
Биографија: 

 Роден на 20.11. 1964, Битола

 

Образование:

1984-1989 Машински факултет, Скопје

1989-1994 Магистратура, Машински факултет, Скопје

1995-1999 Докторат, Машински факултет, Скопје

 

Вработување:

1989-1995 Помлад асистент, Машински факултет, Скопје

1995-1999 Асистент, Машински факултет, Скопје

1999- Доцент, Машински факултет, Скопје

Наши проекти

Контактирајте не

Универзитет „Св. Кирил и Методиј“

Машински факултет - Скопје
Руѓер Бошковиќ бр.18
1000 Скопје, Република Северна Македонија
Тел: + 389 2 3099-200
Факс: + 389 2 3099-298
Е-пошта: contact@mf.edu.mk

Follow us

Follow us on:

Брзи линкови

Галерија

Galerija       

       

Back to Top