Наставен кадар

Доцент
tomi.dimovski@mf.edu.mk
Доцент
simona.domazetovska@mf.edu.mk
Професори во пензија
+389 (0)2 3099 269
vancho.donev@mf.edu.mk
Вонредeн професор
+ 389 (0)2 3099 287
elisaveta.doncheva@mf.edu.mk
Професори во пензија
+389 (0)2 3099 276
ljuben.dudeski@mf.edu.mk
Професори во пензија
+389 (0)2 3099 255
vladimir.dukovski@mf.edu.mk
Редовeн професор
+389 (0)2 3099 229
emil.zaev@mf.edu.mk
Вонредeн професор
+ 389 (0)2 3099 292
filip.zdraveski@mf.edu.mk

Pages

Наши проекти

Контактирајте не

Универзитет „Св. Кирил и Методиј“

Машински факултет - Скопје
Руѓер Бошковиќ бр.18
1000 Скопје, Република Северна Македонија
Тел: + 389 2 3099-200
Факс: + 389 2 3099-298
Е-пошта: contact@mf.edu.mk

Follow us

Follow us on:

Брзи линкови

Галерија

Galerija       

       

Back to Top