Информации за запишување на трет циклус на студии - академска 2020/2021 година

Прелиминарна листа на примени кандидати за запишување во втор уписен рок по конкурсот за  2020-2021 година на трет циклус - докторски студии на студиската програма Машинство

Прелиминарна листа на пријавени кандидати за запишување во втор уписен рок по конкурсот за  2020-2021 година на трет циклус докторски студии на студиската програма ИИМ КОИ НЕ ГИ ИСПОЛНУВААТ условите за запишување на докторски студии

Kонечна листа на примени кандидати по конкурсот за 2020/2021 година на трет циклус - докторски студии на студиската програма Машинство

Прелиминарна листа на пријавени кандидати за запишување по конкурсот за  2020/2021 година на трет циклус - докторски студии на студиската програма Машинство

Пречистен текст на КОНКУРСОТ за запишување студенти на трет циклус - докторски студии на студиските програми на Универзитетот „Св. Кирил и Методиј“ во Скопје во академската 2020/2021 година

КОНКУРС за запишување студенти на трет циклус - докторски студии на студиските програми на Универзитетот „Св. Кирил и Методиј“ во академската 2020/2021 година

Е-маил адреса за доставување на документи за пријавување на III циклус докторски студии на студиските програми Машинство и Индустриско инженерство и менаџмент
 

Наши проекти

Контактирајте не

Универзитет „Св. Кирил и Методиј“

Машински факултет - Скопје
Руѓер Бошковиќ бр.18
1000 Скопје, Република Северна Македонија
Тел: + 389 2 3099-200
Факс: + 389 2 3099-298
Е-пошта: contact@mf.edu.mk

Follow us

Follow us on:

Брзи линкови

Галерија

Galerija       

       

Back to Top