Студентска служба - инфо

Просториите на Службата за студентски прашања на МФС се наоѓаат на вториот кат во главната зграда на Факултетот.

Студентската служба е достапна за студентите секој работен ден, во период од

12:00 - 14:00 часот. 

Работа со дипломци секој работен ден од 8:00 – 9:30 часот.

Контакт телефонските броеви и e-mail адресите во Службата за студентски прашања се дадени во продолжение.

 

Контакт 

E-mail: studsl@mf.edu.mk

Телефон: 02/3099-210

 

Вработени во Службата за студентски прашања:

Драгица Сандевска

Позиција: Раководител на Службата за студентски прашања

Телефон: 02/ 3099-210

 

Цвета Тренкоска

Позиција: Референт во студентска служба

Телефон: 02/ 3099-210

 

Наши проекти

Контактирајте не

Универзитет „Св. Кирил и Методиј“

Машински факултет - Скопје
Руѓер Бошковиќ бр.18
1000 Скопје, Република Северна Македонија
Тел: + 389 2 3099-200
Факс: + 389 2 3099-298
Е-пошта: contact@mf.edu.mk

Follow us

Follow us on:

Брзи линкови

Галерија

Galerija       

       

Back to Top