Деканат

Д-р Дарко Данев, ред. проф.,
Декан
 

Д-р Дарко Бабунски, вон. проф,
Продекан за наставна дејност

 

Д-р Виктор Гаврилоски, ред. проф.,
Продекан за финансиско и материјално работење

 

Д-р Роберт Миновски, ред. проф.,
Продекан за меѓународна соработка, наука и развој

 

Сузана Насковска, дипл. правник,
Секретар

Наши проекти

Контактирајте не

Универзитет „Св. Кирил и Методиј“

Машински факултет - Скопје
Руѓер Бошковиќ бр.18
1000 Скопје, Република Северна Македонија
Тел: + 389 2 3099-200
Факс: + 389 2 3099-298
Е-пошта: contact@mf.ukim.edu.mk

Follow us

Follow us on:

Брзи линкови

Галерија

Galerija       

       

Back to Top