Факултетско студентско собрание

Избори 2023 година

Избори 2022 година

Избори 2021 година

Избори 2020 година

Факултетското студентско собрание е тело на Машинскиот факултет во Скопје кое се залага за правилно спроведување на правата и обврските на студентите. Главната цел на собранието е подобрување на условите и подигнување на стандардите на студентите. Претставниците од ФСС се тука да бидат гласот на студентите, но за тоа е потребна непрекината комуникација. 

Ве замолуваме, сите поплаки, пофалби и предлози да ги споделувате со нас, членовите на ФСС, преку некој од следниве медиуми:

Наши проекти

Контактирајте не

Универзитет „Св. Кирил и Методиј“

Машински факултет - Скопје
Руѓер Бошковиќ бр.18
1000 Скопје, Република Северна Македонија
Тел: + 389 2 3099-200
Факс: + 389 2 3099-298
Е-пошта: contact@mf.edu.mk

Follow us

Follow us on:

Брзи линкови

Галерија

Galerija       

       

Back to Top