Наставен кадар - Вонредни професори

Вонредeн професор
+ 389 (0)2 3099 280
bojan.prangoski@mf.edu.mk
Вонредeн професор
+ 389 (0)2 3099 268
tashko.rizov@mf.edu.mk
Вонредeн професор
+ 389 (0)2 3099 432
igor.seso@mf.edu.mk

Pages

Наши проекти

Контактирајте не

Универзитет „Св. Кирил и Методиј“

Машински факултет - Скопје
Руѓер Бошковиќ бр.18
1000 Скопје, Република Северна Македонија
Тел: + 389 2 3099-200
Факс: + 389 2 3099-298
Е-пошта: contact@mf.ukim.edu.mk

Follow us

Follow us on:

Брзи линкови

Галерија

Galerija       

       

Back to Top