Студентски проекти 2018/2019

Покана за настанот

Агенда за настанот

Постер за настанот mk

Постер за настанот ang

 

Претставување на 10те студентски проекти

Инфо за настанот на Facebook

ProjectHubImpact.jpg

Повик за ProjectHUB Impact 2019

 

Видео од манифестацијата, Impact 2019

 

 

Студенти - Тип на содржина: 
soopstenija_za_studenti

Наши проекти

Контактирајте не

Универзитет „Св. Кирил и Методиј“

Машински факултет - Скопје
Руѓер Бошковиќ бр.18
1000 Скопје, Република Северна Македонија
Тел: + 389 2 3099-200
Факс: + 389 2 3099-298
Е-пошта: contact@mf.edu.mk

Follow us

Follow us on:

Брзи линкови

Галерија

Galerija       

       

Back to Top