Во соработка со AIM Professionals ја објавуваме следната летна пракса за роботика и мехатроника

Во соработка со AIM Professionals ја објавуваме следната:

Летна пракса за роботика и мехатроника (програмирање на индустриски роботи)

Преку овaa двомесечнa менторскa обука ќе се стекнете со следните компетенции:

  • Компетитивни знаења за технологии за програмирање на индустриски роботи во повеќе платформи: Ladder Logic, LabView, итн.
  • Основи на Multi Access CNC програмирање
  • Работа на реални роботи во посебна околина за тренирање во симулациска соба
  • Практичен тренинг “on-the-factory-floor” во реални производни погони со нова технологија
  • Стекнување со вештини кои се корисни за работа во повеќе функционални тимови (cross-functional teams)

Пратете ни ваше CV со назнака  “Пракса за роботика и мехатроника”, на Е-МАИЛ адресата  jobs@sorsix.com доколку:

  • Студентската 2020/2021 година Ви е завршна година на студии (3 годишни или 4 годишни студии)
  • Одлично разбирате, читате и зборувате англиски јазик
  • Имате желба за постојано усовршување преку работа во тим
  • Имате високо ниво на одговорност и тенденција за завршување на обврските

* По успешно завршување на праксата и обуките на најдобрите кандидати ќе добијат можност за вработување

ПРИЈАВУВАЊЕ НАЈДОЦНА ДО 18.07.2021

Наши проекти

Контактирајте не

Универзитет „Св. Кирил и Методиј“

Машински факултет - Скопје
Руѓер Бошковиќ бр.18
1000 Скопје, Република Северна Македонија
Тел: + 389 2 3099-200
Факс: + 389 2 3099-298
Е-пошта: contact@mf.edu.mk

Follow us

Follow us on:

Брзи линкови

Галерија

Galerija       

       

Back to Top