2017 AmCham "Open a Door" program

Повторно се актуелизира повикот за пријавување на студенти за пракса преку програмата на АмЧам “Отвори врата”.  Програмата постои веќе трета година и има за цел да обезбеди практична работа преку АмЧам членките на студенти од ранливи категории, поточно од домаќинства со ниски примања. Во изминатите две години дури 5 студенти беа вработени од компаниите кои учествуваат во оваа програма.

Линк од апликацијата

 

File attachments: 

Наши проекти

Контактирајте не

Универзитет „Св. Кирил и Методиј“

Машински факултет - Скопје
Руѓер Бошковиќ бр.18
1000 Скопје, Република Северна Македонија
Тел: + 389 2 3099-200
Факс: + 389 2 3099-298
Е-пошта: contact@mf.edu.mk

Follow us

Follow us on:

Брзи линкови

Галерија

Galerija       

       

Back to Top