Упис во прв циклус студии, трет рок во учебната 2017/18

 
Информациите за упис во третиот уписен рок се истите како и во вториот упесен рок.
Уписот се врши на 15.09.2017 (петок), во Студентската служба на МФС, II кат, од 8-15 часот.

 

Наши проекти

Контактирајте не

Универзитет „Св. Кирил и Методиј“

Машински факултет - Скопје
Руѓер Бошковиќ бр.18
1000 Скопје, Република Северна Македонија
Тел: + 389 2 3099-200
Факс: + 389 2 3099-298
Е-пошта: contact@mf.ukim.edu.mk

Follow us

Follow us on:

Брзи линкови

Галерија

Galerija       

       

Back to Top