Соопштение за подигање на документи од средно образование 2022-23

СТУДЕНТИТЕ ЗАПИШАНИ НА ПРВ ЦИКЛУС СТУДИИ ВО ПРВА ГОДИНА ВО АКАДЕМСКАТА 2022/2023 ГОДИНА СЕ ДОЛЖНИ ДА ГИ ПОДИГНАТ ОРИГИНАЛНИТЕ ДОКУМЕНТИ ОД ПРЕТХОДНО ЗАВРШЕНОТО ОБРАЗОВАНИЕ ОД СТУДЕНТСКАТА СЛУЖБА СОГЛАСНО ЧЛЕН 158 ОД ЗАКОНОТ ЗА ВИСОКОТО ОБРАЗОВАНИЕ.

ДОКУМЕНТИТЕ МОЖАТ  ДА СЕ ПОДИГНАТ ВО ПЕРИОДОТ ОД 31.10. ДО 04.11.2022 ГОДИНА ПРЕКУ ШАЛТЕРИТЕ НА СТУДЕНТСКАТА СЛУЖБА ОД 12,00 – 14,00 ЧАСОТ.

СТУДЕНТИТЕ ЗАДОЛЖИТЕЛНО СО СЕБЕ ДА ПОНЕСАТ ИНДЕКС.

ОД ДЕКАНАТОТ НА МФС

28.10.2022

 

 

Студенти - Тип на содржина: 
soopstenija_za_studenti

Наши проекти

Контактирајте не

Универзитет „Св. Кирил и Методиј“

Машински факултет - Скопје
Руѓер Бошковиќ бр.18
1000 Скопје, Република Северна Македонија
Тел: + 389 2 3099-200
Факс: + 389 2 3099-298
Е-пошта: contact@mf.edu.mk

Follow us

Follow us on:

Брзи линкови

Галерија

Galerija       

       

Back to Top