Соопштение за вонреден октомвриски испитен рок во учебната 2022/2023

Се известуваат студентите дека во вонредниот октомвриски испитен рок ќе може да полагаат:

  • само еден предмет од зимски семестар ;

ИЛИ

  • само еден предмет од летен семестар само за студентите на кои им е последен испит до крајот на студиите и треба да одбранат дипломска работа

Пријавувањето на испитите за вонредниот октомвриски испитен рок  ќе се врши на 12.10.2022 (среда) од 12,00-14,00 часот преку шалтерите на студентската служба.
Секој студент е должен да достави уплатница во висина од 2000 денари на жиро сметка на МФС со назнака за полагање на испит.

Назив на примачот: Буџет на РСМ,  Машински факултет - Скопје
Банка на примачот: НБРМ
Сметка: 100 0000000630 95
Износ: 2000
Сметка на буџетски корисник: 1600104278  788  11
Приходна шифра: 723012  41    Начин: 2


ПРЕТХОДНО, ЗАДОЛЖИТЕЛНО ДА СЕ ПРИЈАВИТЕ најдоцна до 11.10.2022 (вторник)  СО МАКЕДОНСКА ПОДДРШКА НА ЛИНКОТ:

https://forms.office.com/Pages/ResponsePage.aspx?id=LuWhupzR10mkrdWyOhzhto_Ki3ojKz9GogNMQjqYnS9UNExaTEVPT1FGS0lZOFg1SEhPUjlIUDZVMi4u

Испитната сесија ќе се спроведе на 15.10.2022 година (сабота).

Термините за полагање на испитите ќе бидат објавени на web страната на МФС.

Студентите се должни да пополнат пријава во  хартиена форма и истата да ја достават до предметниот наставник на денот на испитот.

 

Скопје, 07.10.2022

Од Деканатот на МФС

 

Студенти - Тип на содржина: 
soopstenija_za_studenti

Наши проекти

Контактирајте не

Универзитет „Св. Кирил и Методиј“

Машински факултет - Скопје
Руѓер Бошковиќ бр.18
1000 Скопје, Република Северна Македонија
Тел: + 389 2 3099-200
Факс: + 389 2 3099-298
Е-пошта: contact@mf.edu.mk

Follow us

Follow us on:

Брзи линкови

Галерија

Galerija       

       

Back to Top