СООПШТЕНИЕ

Почитувани,

Доколку на саемот на кариера кој се одржува на Машинскиот факултет во Скопје сте аплицирале за практична работа во компанијата „Адиент“ поради технички проблеми ќе биде потребно повторно да се пријавите на нивниот штанд или на e-mail: makedonka.karamanoleva@adient.com ; diana.tashkova@adient.com

Наши проекти

Контактирајте не

Универзитет „Св. Кирил и Методиј“

Машински факултет - Скопје
Руѓер Бошковиќ бр.18
1000 Скопје, Република Северна Македонија
Тел: + 389 2 3099-200
Факс: + 389 2 3099-298
Е-пошта: contact@mf.edu.mk

Follow us

Follow us on:

Брзи линкови

Галерија

Galerija       

       

Back to Top