Проект “Education to Business”

Проектот “Education to Business” е програма за развој на претприемнички вештини кај студентите односно:

  • во тимови ќе работите на решавање на предизвиците на 4 македонски компании со помош на ментори од Македонија и Естонија,
  • ќе посетите 4-дневна обука за бизнис развој во Македонија и
  • ќе учествувате во 5-дневна обука во Естонија
  • ќе се стекнете со нови знаења, искуства и пријатели

Подетални информации за повикот може да најдете овде: https://bit.ly/3K8uA4S
За да се пријавите за учество пополнете ја апликацијата на следниов линк: https://bit.ly/3Hs4ecw

Рокот е до 13 март, 2022 година.

Студенти - Тип на содржина: 
soopstenija_za_studenti

Наши проекти

Контактирајте не

Универзитет „Св. Кирил и Методиј“

Машински факултет - Скопје
Руѓер Бошковиќ бр.18
1000 Скопје, Република Северна Македонија
Тел: + 389 2 3099-200
Факс: + 389 2 3099-298
Е-пошта: contact@mf.edu.mk

Follow us

Follow us on:

Брзи линкови

Галерија

Galerija       

       

Back to Top