Презентација на 2 универзитети од САД

Почитувани,

на 11 април (четврток) во 12ч. во салата за состаноци на МФС ќе се одржи презентација на 2 универзитети од САД од страна на нивни претставници каде ќе бидат објаснети начинот на аплицирање, студирање и стипендирање. Презентацијата е поддржана од EducationUSA Fair.

Универзитетите се American Universities Pepperdine Graduate school of Public Policy и University of Colorado Boulder.

Повелете да дознаете повеќе информации.

Наши проекти

Контактирајте не

Универзитет „Св. Кирил и Методиј“

Машински факултет - Скопје
Руѓер Бошковиќ бр.18
1000 Скопје, Република Северна Македонија
Тел: + 389 2 3099-200
Факс: + 389 2 3099-298
Е-пошта: contact@mf.edu.mk

Follow us

Follow us on:

Брзи линкови

Галерија

Galerija       

       

Back to Top