ПОКАНА AVICON 30.10.2021 ГРАДСКИ ПАРК – ШКОЛКА

Почитувани студенти, во прилог ви ја доставувам поканата од AVICON  за настан кој ќе се оддржи на 30.10.2021 на ШКОЛКА во градскиот парк, а ќе биде посветен на можностите за вработување во аеронаутиката односно компании кои ја имаат оваа дејност.

https://aviconn.org/events-projects/skopje-air-fair-2021/

 

 

Наши проекти

Контактирајте не

Универзитет „Св. Кирил и Методиј“

Машински факултет - Скопје
Руѓер Бошковиќ бр.18
1000 Скопје, Република Северна Македонија
Тел: + 389 2 3099-200
Факс: + 389 2 3099-298
Е-пошта: contact@mf.ukim.edu.mk

Follow us

Follow us on:

Брзи линкови

Галерија

Galerija       

       

Back to Top