Повикот за ИноКамп 3 е отворен

Пријави се за тридневно иновациско искуство со сите вклучени трошоци.

Ако си студент на природни или технички науки или имаш интерес и искуство поврзано со предизвикот тогаш Инокампот е наменет за тебе.

 

23-25 февруари во Кавадарци

48 часа

120.000,00 МКД награда за победникот

 

Предизвикот за Инокамп 3 е Креирање на модел на одржливо училиште.

Повеќе информации за повикот и апликациската форма можеш да најдеш на следниот линк

Студенти - Тип на содржина: 
soopstenija_za_studenti

Наши проекти

Контактирајте не

Универзитет „Св. Кирил и Методиј“

Машински факултет - Скопје
Руѓер Бошковиќ бр.18
1000 Скопје, Република Северна Македонија
Тел: + 389 2 3099-200
Факс: + 389 2 3099-298
Е-пошта: contact@mf.edu.mk

Follow us

Follow us on:

Брзи линкови

Галерија

Galerija       

       

Back to Top