Отворен ден 02.12.2022

Повелете на Машински факултет – Скопје на 02.12.2022 година,

Заедно да ги погледаме можностите што ги нуди нашиот факултет.

I група 10.00 – 12.00 часот

II група 12.00 – 14.00 часот

Пријавете се на следниот линк - https://forms.office.com/e/vJMR4Yp6v7

ВЕ ОЧЕКУВАМЕ!!!

Наши проекти

Контактирајте не

Универзитет „Св. Кирил и Методиј“

Машински факултет - Скопје
Руѓер Бошковиќ бр.18
1000 Скопје, Република Северна Македонија
Тел: + 389 2 3099-200
Факс: + 389 2 3099-298
Е-пошта: contact@mf.edu.mk

Follow us

Follow us on:

Брзи линкови

Галерија

Galerija       

       

Back to Top