betebet 551 Обложување Сајт Промоција. Сајтот, кој започна своите услуги во 2014 година, tipobet привлекува внимание со своите едноставни и стилски дизајн. Можете да дознаете повеќе за најновите влез адреса на Tippet обложување сајт и сите информации за tipobet yeni giriş обложување на компанијата. - - towall agario unblocked agario - - evden eve nakliyat eşya depolama

Оглас за вработување APAVE

APAVE е​ компанија која се занимава со услуги кои опфаќаат техничка инспекција и Испитување без разорување во сектор на нафтената индустрија (Oil & Gas). Кадарот на вработени опфаќа круг на ​технички образовани лица кои работат на проекти (техничка инспекција) претежно низ Европа, Западна Африка и Југоисточна Азија 

Имаат потреба од нови ​лица за вработување во компанијата, најмногу со квлификации од Машинскиот факултет.

 За повеќе информации, контактирајте ја: 

Jasmina Dimkovska

Administration Department 

АPAVE SEE Macedonia 

Cell: +389 71  236 151

Tel:  +389 2 3 171 144

www.apave-international.com

ОГЛАС ЗА ВРАБОТУВАЊЕ Инженери и Техничари

Наши проекти

Контактирајте не

Универзитет „Св. Кирил и Методиј“

Машински факултет - Скопје
Руѓер Бошковиќ бр.18
1000 Скопје, Република Северна Македонија
Тел: + 389 2 3099-200
Факс: + 389 2 3099-298
Е-пошта: contact@mf.ukim.edu.mk

Follow us on:

Брзи линкови

Галерија

Galerija       

       

Back to Top