Летна пракса во Smart Learning Factory - Skopje

Почитувани студенти,

Новоформираната Smart Learning Factory - Skopje (SFLS), лоцирана на Машинскиот Факултет во Скопје е отворена за сите студенти што бараат летна пракса. SFLS е првата ваква лабораторија која е фокусирана на теми од областа на Lean и Industry 4.0. Располага со опрема што симулира производни концепти, но подеднакво важни се и сите методи и алатки кои (ќе) се користат во неа.

Лабораторијата има дефинирано неколку мини проекти што треба да бидат реализирани од студенти практиканти, но очекува идеи и од самите студенти.

Праксата е отворена за студенти од сите факултети што ќе бидат во трета и четврта година во следниот зимски семестар.

Вашето CV со главните вештини и кратко мотивациско писмо (за вашите интереси) испратете ги најкасно до 16.6.2023 12:00 на learningfactory@mf.edu.mk. Со избраните кандидати ќе одржи кратко интервју и ќе се договори предметот на работа согласно интересите/вештините на студентот и потребите на  SLFS.

За повеќе информации посетете ја web страната learningfactory.mf.edu.mk

Тимот на SFLS ќе Ве контактира за понатамошната постапка.

Наши проекти

Контактирајте не

Универзитет „Св. Кирил и Методиј“

Машински факултет - Скопје
Руѓер Бошковиќ бр.18
1000 Скопје, Република Северна Македонија
Тел: + 389 2 3099-200
Факс: + 389 2 3099-298
Е-пошта: contact@mf.edu.mk

Follow us

Follow us on:

Брзи линкови

Галерија

Galerija       

       

Back to Top