Креативен конкурс!

Ги повикуваме сите студенти да учествуваат на креативниот конкурс за избор на мото по повод Project Hub Impact 2020! Се што треба да направите е во коментар да ја споделите вашата идеја за новото мото на настанот инспириран токму од студентите на Машинскиот Факултет Скопје.

Правилата се едноставни, споделете слоган составен од максимум три зборови, кои според вас се инспирација за оваа година.

Минатогодишниот слоган “Креирај, откриј и придонеси” беше симбол на првиот циклус од проектот каде 10 тима креираа реални продукти преку кои ги истакнаа компетенциите од областа на студиите.

Ги очекуваме Вашите предлози најдоцна до 10 февруари 2020, а за најкреативниот предлог следува и подарок. Ве очекуваме! #projecthub2020

Наши проекти

Контактирајте не

Универзитет „Св. Кирил и Методиј“

Машински факултет - Скопје
Руѓер Бошковиќ бр.18
1000 Скопје, Република Северна Македонија
Тел: + 389 2 3099-200
Факс: + 389 2 3099-298
Е-пошта: contact@mf.edu.mk

Follow us

Follow us on:

Брзи линкови

Галерија

Galerija       

       

Back to Top