Конкурс за изработка на идеен проект

ПРИЈАВИ СЕ НА НАГРАДЕН КОНКУРС!

По повод 45-годишен јубилеј на ОКТА, а во рамки на општествено одговорната платформа #ЈасВнимавам, компанијата во соработка со Центарот за кариера на Универзитетот „Св. Кирил и Методиј“во Скопје, објавува награден конкурс за изработка на идеен проект за иновативно решение на фотоволтаичен полнач и паркинг за велосипеди и електрични тротинети.

Конкурсот е наменет за тимови составени од студенти на Архитектонски факултет, Факултет за електротехника и информациски технологии, Градежен факултет и Машински факултет.

Повеќе информации во врска со конкурсот  ќе најдете на: bit.ly/3lsrfqH

#OKTA #JasVnimavam #csr #solarenergy #bike #parking #student

 

Студенти - Тип на содржина: 
soopstenija_za_studenti

Наши проекти

Контактирајте не

Универзитет „Св. Кирил и Методиј“

Машински факултет - Скопје
Руѓер Бошковиќ бр.18
1000 Скопје, Република Северна Македонија
Тел: + 389 2 3099-200
Факс: + 389 2 3099-298
Е-пошта: contact@mf.edu.mk

Follow us

Follow us on:

Брзи линкови

Галерија

Galerija       

       

Back to Top