Информација за индекси и студентски легитимации за прва година 2017/18

ИНДЕКСИТЕ И СТУДЕНТСКИТЕ ЛЕГИТИМАЦИИ

ЗА СТУДЕНТИТЕ КОИ ЌЕ СЕ ЗАПИШАТ ВО I год. ВО УЧЕБНАТА 2017/2018 год.,

ЌЕ СЕ ДОДЕЛУВААТ БЕСПЛАТНО ОД СТРАНА НА

УНИВЕРЗИТЕТОТ “СВ.КИРИЛ И МЕТОДИЈ” ВО СКОПЈЕ.

ИСТИТЕ ЌЕ МОЖАТ ДА СЕ ПОДИГНАТ ВО СТУДЕНТСКАТА СЛУЖБА.

Наши проекти

Контактирајте не

Универзитет „Св. Кирил и Методиј“

Машински факултет - Скопје
Руѓер Бошковиќ бр.18
1000 Скопје, Република Северна Македонија
Тел: + 389 2 3099-200
Факс: + 389 2 3099-298
Е-пошта: contact@mf.ukim.edu.mk

Follow us

Follow us on:

Брзи линкови

Галерија

Galerija       

       

Back to Top