Информации за запишување на втор циклус на студии - академска 2020/2021 година

Соопштенија

Покриеност на настава

Решенија за прием на кандидати на втор циклус - Приватна квота

Информации

Е-маил адреса за доставување на документи за пријавување на втор циклус студии на Машинскиот факултет во Скопје: upisi-mfs@ukim.edu.mk
Постдипломци - Тип на содржина: 
Соопштенија за постдипломци

Наши проекти

Контактирајте не

Универзитет „Св. Кирил и Методиј“

Машински факултет - Скопје
Руѓер Бошковиќ бр.18
1000 Скопје, Република Северна Македонија
Тел: + 389 2 3099-200
Факс: + 389 2 3099-298
Е-пошта: contact@mf.edu.mk

Follow us

Follow us on:

Брзи линкови

Галерија

Galerija       

       

Back to Top