Информации за запишување на втор циклус на студии - академска 2019/2020 година

Решенија за прием на кандидати на втор циклус во втор уписен рок, 2019/20

 

Решенија за прием на кандидати на втор циклус во прв уписен рок, 2019/20

 

КОНКУРС за запишување студенти на втор циклус студии на студиските програми на Универзитетот „Св. Кирил и Методиј“ во учебната 2019/2020 година (ИЗМЕНИ ВО РОКОВИ ЗА ЗАПИШУВАЊЕ)

РАБОТЕН КАЛЕНДАР за втор циклус за ЗИМСКИ семестар во академската 2019/20 година

РАБОТЕН КАЛЕНДАР за втор циклус за ЛЕТЕН семестар во академската 2019/20 година

КОНКУРС за запишување студенти на втор циклус студии на студиските програми на Универзитетот „Св. Кирил и Методиј“ во учебната 2019/2020 година

РОКОВИ, УСЛОВИ И ДОКУМЕНТИ за пријавување и запишување на втор циклус студии во академската 2019/2020 година (прв уписен рок)

ИЗЈАВА за согласност

ИЗЈАСНУВАЊЕ на кандидатите за ментор на втор циклус на студии во академската 2018/2019 година

ЛИСТА на предмети за студенти

Постдипломци - Тип на содржина: 
Соопштенија за постдипломци

Наши проекти

Контактирајте не

Универзитет „Св. Кирил и Методиј“

Машински факултет - Скопје
Руѓер Бошковиќ бр.18
1000 Скопје, Република Северна Македонија
Тел: + 389 2 3099-200
Факс: + 389 2 3099-298
Е-пошта: contact@mf.edu.mk

Follow us

Follow us on:

Брзи линкови

Галерија

Galerija       

       

Back to Top