ИЗВЕСТУВАЊЕ за режим на работа со странки на стручната и административна служба на Машински факултет во Скопје

Стручната и административна служба на Машинскиот факултет во Скопје, на 22 јули 2022 година (петок), со студентите и други надворешни странки ќе работи со двоен режим на работа:

 

1. Со физичко присуство во просториите на Факултетот, во времето:

8:00 – 13:00 часот

 

 2. Со примена на средства за електронска комуникација по пат на електронска пошта, во времето:

13:00 – 16:00 часот

 

На следниве електронските адреси:

 

Одделение за студентски прашања,

- studsl@mf.edu.mk

- ivana.aleksovski@mf.edu.mk

 

Одделение за сметководствено работење,

- smetkovodstvo@mf.edu.mk

- radica.vasilevska@mf.edu.mk (јавни набавки)

 

Одделение за правни и општи работи

- violeta.velkovska@mf.edu.mk (архива)

- nenad.aleksic@mf.edu.mk (правна служба)

 

Процесуирањето на барањата поднесени по електронски пат ќе се изврши во понеделник, на 25 јули 2022 година.

 

Деканат на МФС

Наши проекти

Контактирајте не

Универзитет „Св. Кирил и Методиј“

Машински факултет - Скопје
Руѓер Бошковиќ бр.18
1000 Скопје, Република Северна Македонија
Тел: + 389 2 3099-200
Факс: + 389 2 3099-298
Е-пошта: contact@mf.edu.mk

Follow us

Follow us on:

Брзи линкови

Галерија

Galerija       

       

Back to Top