ДЕНОВИ НА ИНДУСТРИСКИОТ ДИЗАЈН НА МАШИНСКИОТ ФАКУЛТЕТ ВО СКОПЈЕ

Почитувани студенти,

Ве покануваме на свечено отворање на манифестацијата „ДЕНОВИ НА ИНДУСТРИСКИОТ ДИЗАЈН НА МАШИНСКИОТ ФАКУЛТЕТ ВО СКОПЈЕ“ што ќе се одржи од 03.10.2022 до 07.10.2022. Манифестацијата ќе започне со годишна изложба на студентите од насоката индустриски дизајн на 3.10.20222 година во 18 часот.
Изложбата како и сите настани е предвидено да се одвиваат третиот кат во Новата зграда на Машинскиот факултет со почеток во 18 часот.
Во прилог ви испраќаме и линк до форма за пријавување на некои од предавањата.
Линк до формата: https://forms.microsoft.com/r/Vx7KD2PU6M

Следете не на социјалните медиуми за повеќе информации во наредните денови
https://www.instagram.com/mashinskifakultetskopje/
https://www.facebook.com/MashinskiFakultetSkopje


Ќе ни биде особена чест и задоволство доколку најдете време да ни се придружите на свеченоста!

Со почит,
Вашите наставници од насоката индустриски дизајн

Плакат со агенда

Покана за изложба

 

Студенти - Тип на содржина: 
soopstenija_za_studenti

Наши проекти

Контактирајте не

Универзитет „Св. Кирил и Методиј“

Машински факултет - Скопје
Руѓер Бошковиќ бр.18
1000 Скопје, Република Северна Македонија
Тел: + 389 2 3099-200
Факс: + 389 2 3099-298
Е-пошта: contact@mf.edu.mk

Follow us

Follow us on:

Брзи линкови

Галерија

Galerija       

       

Back to Top