Останати поважни телефони

Ману
3114-200
3115-434
Универзитет 3118-155
3116-370
Ректор 3116-323
Проректори 3129-048
Проректори 3129-048
Министерство за образование и наука 3117-277
3115-377
Електротехнички факултет (Деканат) 3062-224
Технолошко-метал. факултет 3064-588
3063-167
Архитектонски факултет 3116-328
Градежен факултет 3117-367
Природно-математички фак. 3119-279
Шумарски факултет 3235-777
Универзитетска библиотека 3115-117
Полициска станица Карпош 3068-935
3068-908


Macedonian

Наши проекти

Контактирајте не

Универзитет „Св. Кирил и Методиј“

Машински факултет - Скопје
Руѓер Бошковиќ бр.18
1000 Скопје, Република Северна Македонија
Тел: + 389 2 3099-200
Факс: + 389 2 3099-298
Е-пошта: contact@mf.edu.mk

Follow us

Follow us on:

Брзи линкови

Галерија

Galerija       

       

Back to Top