Лаборатории на Машински факултет

Автоматика 3099-234
Заварување 3099-287
Индустриски системи 3099-253
Механика 3099-226
Мотори СВС 3099-217
Машинска обработка 3099-252
3099-257
Моторни возила 3099-263
3099-274
Моторни возила (хангар) 3099-271
Термотехника 3099-216
3099-223
Хидротехника 3099-229

Наши проекти

Контактирајте не

Универзитет „Св. Кирил и Методиј“

Машински факултет - Скопје
Руѓер Бошковиќ бр.18
1000 Скопје, Република Северна Македонија
Тел: + 389 2 3099-200
Факс: + 389 2 3099-298
Е-пошта: contact@mf.edu.mk

Follow us

Follow us on:

Брзи линкови

Галерија

Galerija       

       

Back to Top