Институти

 • Институт за производно инженерство и менаџмент
   
 • Институт за машински конструкции, механизациони машини и возила
   
 • Институт за термичко инженерство
   
 • Институт за хидраулично инженерство и автоматика
   
 • Институт за заварување и заварени конструкции
   
 • Институт за механика
   
 • Оддел за математика и информатика

 

Наши проекти

Контактирајте не

Универзитет „Св. Кирил и Методиј“

Машински факултет - Скопје
Руѓер Бошковиќ бр.18
1000 Скопје, Република Северна Македонија
Тел: + 389 2 3099-200
Факс: + 389 2 3099-298
Е-пошта: contact@mf.edu.mk

Follow us

Follow us on:

Брзи линкови

Галерија

Galerija       

       

Back to Top