betebet 551 Обложување Сајт Промоција. Сајтот, кој започна своите услуги во 2014 година, tipobet привлекува внимание со своите едноставни и стилски дизајн. Можете да дознаете повеќе за најновите влез адреса на Tippet обложување сајт и сите информации за tipobet yeni giriş обложување на компанијата. - - towall agario unblocked agario - - evden eve nakliyat eşya depolama

Erasmus+

Еразмус плус (анг. Erasmus+) е новата и носечка програма на Европската комисија фокусирана на образованието, обуката, младите и на спортот.

Во рамки на Машинскиот факултет формирана е Канцеларија на Програмата Erasmus+.

Информациите за рапишување на конкурсот за апликации за мобилност на студентите и наставниот кадар се распишуваат и се објавуваат на web-страна на Универзитетот „Св. Кирил и Методиј“, Скопје.

Ќе следат дополнителни информации околу оваа Програма, релевантни за студентите на Машинскиот факултет – Скопје. Во меѓувреме, за подетални информации, Ве молиме да ги погледате следниве корисни линкови, информации и документи во врска со програмата Erasmus+.

 

Ве молиме да ги погледате следниве корисни линкови, информации и документи во врска со програмата Erasmus+.

Web-страницата на Националната агенција за европски образовни програми и мобилност - НАЕОПМ

FB-страницата на Националната агенција за европски образовни програми и мобилност

Web-страницата за меѓународна соработка при Универзитетот „Св. Кирил и Методиј“ и соодветните информации околу процесот на аплицирање и потребните документи

Најнови вести околу програмата Erasmus+ од Националната агенција за европски образовни програми и мобилност

Често поставувани прашања

Web-страницата на Erasmus+ при Европската комисија

Водич за програмата Erasmus+

 

Inter-institutional Agreement за Програмата Erasmus+ (template)

UNESCO Codes за научните области

Наши проекти

Contact Us

University "St. Cyril and Methodius"

Faculty of Mechanical engineering - Skopje
Karpos II bb
1000 Skopje, Republic of North Macedonia
Tel:+ 389 2 3099-200
Fax:+ 389 2 3099-298

Follow us on:

Gallery

Galerija       

       

Back to Top