Прелиминарна листа од втор рок уписи во учебната 2017/18

Почитувани кандидати,

На вашите I-Know профили и на web страна на Машинскиот факултет се објавени поените од средното образование и останатите ваши избори.
Ве молиме посебно внимателно да погледнете дали сте избрале квота со кофинансирање, редоследот на алтернативните студиски програми (доколку не бидете примени во програмата според првиот избор), но и дали воопшто сте одбрале програма под втор, трет и останати избори во ваков случај.

Напоменуваме, дека доколку не сте примени на ниту една од вашите избрани студиски програми, i-know системот, според условите на конкурсот, нема да ве рангира на ниедна листа.

Доколку сакате да корегирате нешто во вторите избори, квота со кофинансирање и сл, ве молиме да поднесете приговор до Комисијата за упис на факултетот пополнувајќи го урнек формуларот (ОБ 8.21) најдоцна до утре (четврток, 07.09.2017) до 12 часот во архивата на Факултетот.

Урнекот е на следниот линк.

Со почит,

Комисија за упис
Машински факултет - Скопје

 

Прелиминарна листа од втор рок уписи во учебната 2017/18

Наши проекти

Contact Us

University "St. Cyril and Methodius"

Faculty of Mechanical engineering - Skopje
Karpos II bb
1000 Skopje, Republic of North Macedonia
Tel:+ 389 2 3099-200
Fax:+ 389 2 3099-298

Follow us

Follow us on:

Gallery

Galerija       

       

Back to Top