Презентација на 2 универзитети од САД

Почитувани,

на 11 април (четврток) во 12ч. во салата за состаноци на МФС ќе се одржи презентација на 2 универзитети од САД од страна на нивни претставници каде ќе бидат објаснети начинот на аплицирање, студирање и стипендирање. Презентацијата е поддржана од EducationUSA Fair.

Универзитетите се American Universities Pepperdine Graduate school of Public Policy и University of Colorado Boulder.

Повелете да дознаете повеќе информации.

Наши проекти

Contact Us

University "St. Cyril and Methodius"

Faculty of Mechanical engineering - Skopje
Karpos II bb
1000 Skopje, Republic of North Macedonia
Tel:+ 389 2 3099-200
Fax:+ 389 2 3099-298

Follow us

Follow us on:

Gallery

Galerija       

       

Back to Top