Оглас за вработување APAVE

APAVE е​ компанија која се занимава со услуги кои опфаќаат техничка инспекција и Испитување без разорување во сектор на нафтената индустрија (Oil & Gas). Кадарот на вработени опфаќа круг на ​технички образовани лица кои работат на проекти (техничка инспекција) претежно низ Европа, Западна Африка и Југоисточна Азија 

Имаат потреба од нови ​лица за вработување во компанијата, најмногу со квлификации од Машинскиот факултет.

 За повеќе информации, контактирајте ја: 

Jasmina Dimkovska

Administration Department 

АPAVE SEE Macedonia 

Cell: +389 71  236 151

Tel:  +389 2 3 171 144

www.apave-international.com

ОГЛАС ЗА ВРАБОТУВАЊЕ Инженери и Техничари

Наши проекти

Contact Us

University "St. Cyril and Methodius"

Faculty of Mechanical engineering - Skopje
Karpos II bb
1000 Skopje, Republic of North Macedonia
Tel:+ 389 2 3099-200
Fax:+ 389 2 3099-298

Follow us

Follow us on:

Gallery

Galerija       

       

Back to Top