Информација за дополнителна септемвриска испитна сесија

Се известуваат сите студенти дека пријавувањето на испити за вонредната септемвриска испитна сесија (за предметите од летен и зимски семестар), ќе се врши на 20.09.2019 година (петок)  од 12,00-14,00 часот преку шалтерите на студентската служба. ПРЕТХОДНО, ЗАДОЛЖИТЕЛНО ДА СЕ ПРИЈАВИТЕ НА ЛИНКОТ СО МАКЕДОНСКА ПОДДРШКА  најдоцна до 19.09.2019 (четврток). Испитната сесија ќе се спроведе на 24.09.2019 (вторник) и 25.09.2019 (среда)

За секој пријавен испит потребно е да се достави уплатница во висина од 2000 денари на жиро сметка на МФС со назнака за полагање на испит.

Термините за полагање на испитите ќе бидат објавени на 23.09.2019 на web страната на МФС.

Скопје, 16.09.2019                           Од Деканатот на МФС

 

Испити

Наши проекти

Контактирајте не

Универзитет „Св. Кирил и Методиј“

Машински факултет - Скопје
Руѓер Бошковиќ бр.18
1000 Скопје, Република Северна Македонија
Тел: + 389 2 3099-200
Факс: + 389 2 3099-298
Е-пошта: contact@mf.ukim.edu.mk

Follow us on:

Брзи линкови

Галерија

Galerija       

       

Back to Top